Ο δύτης που ανέσυρε τους 3 νεκρούς στην Αντίπαρο περιγράφει: «Η γυναίκα προσπάθησε να σώσει την οικιακή βοηθό» (video)

Οι δραματικές στιγμές που αντίκρισε κάτω από το νερό

Must Read

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αντίπαρο συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η οικιακή του βοηθός έχασαν τη ζωή τους με φριχτό τρόπο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στο λιμάνι του νησιού.

Ο δύτης Κωνσταντίνος Χάλας ο οποίος βρισκόταν στην Πάρο, έλαβε κλήση από τις Λιμενικές αρχές και έσπευσε Αντίπαρο όπου κατάφερε να φτάσει μετά από 40 λεπτά. Ο δύτης μιλώντας στο Tlive περιέγραψε την δραματική εικόνα που αντίκρυσε μόλις καταδύθηκε για να απεγκλωβίσει τις σορούς. 

Προσπάθησε να σώσει την οικιακή βοηθό

«Αυτό που είδα κάτω από το νερό ήταν ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, για ανεξήγητους λόγους. Αυτό θα το πει σαφώς κάποιος ειδικός πραγματογνώμονας, με ό,τι διαδικασία πρέπει να γίνει. Οι άνθρωποι ήταν εγκλωβισμένοι μέσα. Τα παράθυρα ήταν ανοικτά. Τα δύο, οδηγού και συνοδηγού. Ο οδηγός είχε μια τάση να βγει, να απεγκλωβιστεί, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Και η συνοδηγός – η σύζυγός του – απ’ ότι “έδειξε” το σημείο που βρισκόταν, φαίνεται πως έκανε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσει τη γυναίκα που ήταν πίσω» δήλωσε ο δύτης για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This