Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ο δύτης που ανέσυρε τους 3 νεκρούς στην Αντίπαρο περιγράφει: «Η γυναίκα προσπάθησε να σώσει την οικιακή βοηθό» (video)

Οι δραματικές στιγμές που αντίκρισε κάτω από το νερό

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αντίπαρο συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η οικιακή του βοηθός έχασαν τη ζωή τους με φριχτό τρόπο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στο λιμάνι του νησιού.

Ο δύτης Κωνσταντίνος Χάλας ο οποίος βρισκόταν στην Πάρο, έλαβε κλήση από τις Λιμενικές αρχές και έσπευσε Αντίπαρο όπου κατάφερε να φτάσει μετά από 40 λεπτά. Ο δύτης μιλώντας στο Tlive περιέγραψε την δραματική εικόνα που αντίκρυσε μόλις καταδύθηκε για να απεγκλωβίσει τις σορούς. 

Προσπάθησε να σώσει την οικιακή βοηθό

«Αυτό που είδα κάτω από το νερό ήταν ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, για ανεξήγητους λόγους. Αυτό θα το πει σαφώς κάποιος ειδικός πραγματογνώμονας, με ό,τι διαδικασία πρέπει να γίνει. Οι άνθρωποι ήταν εγκλωβισμένοι μέσα. Τα παράθυρα ήταν ανοικτά. Τα δύο, οδηγού και συνοδηγού. Ο οδηγός είχε μια τάση να βγει, να απεγκλωβιστεί, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Και η συνοδηγός – η σύζυγός του – απ’ ότι “έδειξε” το σημείο που βρισκόταν, φαίνεται πως έκανε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσει τη γυναίκα που ήταν πίσω» δήλωσε ο δύτης για το τραγικό συμβάν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ