Στα… άστρα εκτοξεύτηκε η περιουσία του Ίλον Μασκ, με τον Μπέζος να τρώει τη σκόνη του!

Μέσα στο 2020 κατάφερε να βγάλει περισσότερα από 150 δισ. δολάρια!

Must Read

Στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη στρογγυλοκάθεται, πλέον, ο Ίλον Μασκ, αφήνοντας δεύτερο και… καταϊδρωμένο (λέμε τώρα) τον Τζεφ Μπέζος!   

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC-TV18, η περιουσία του 49χρονου ιδρυτή της Tesla και της SpaceX ξεπέρασε τα 188 δισ. δολάρια, χάρη στην άνοδο που σημειώθηκε η μετοχή της Tesla την Πέμπτη, γεγονός που τον βοήθησε να εκθρονίσει τον Mr. Amazon, ο οποίος, πάντως, ακολουθεί από κοντά, με… 187 δισ. δολάρια. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο τελευταίος «ξεπαραδιάστηκε» εξαιτίας του διαζυγίου του από την σύζυγό του Μακένζι Σκοτ, ενώ έδωσε και περί τα 680.000.000 δολάρια σε φιλανθρωπίες.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η αύξηση του πλούτου του νοτιαφρικανικής καταγωγής επιχειρηματία κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, αποτελεί και την ταχύτερη στην ιστορία, καθώς κατάφερε να βγάλει περισσότερα από 150 δισ. δολάρια. Ωστόσο, παρά τα… αστρονομικά του κέρδη, ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα υλικά αγαθά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This