Παρασκευή 23/7/2021

Στα… άστρα εκτοξεύτηκε η περιουσία του Ίλον Μασκ, με τον Μπέζος να τρώει τη σκόνη του!

Μέσα στο 2020 κατάφερε να βγάλει περισσότερα από 150 δισ. δολάρια!

Στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη στρογγυλοκάθεται, πλέον, ο Ίλον Μασκ, αφήνοντας δεύτερο και… καταϊδρωμένο (λέμε τώρα) τον Τζεφ Μπέζος!   

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC-TV18, η περιουσία του 49χρονου ιδρυτή της Tesla και της SpaceX ξεπέρασε τα 188 δισ. δολάρια, χάρη στην άνοδο που σημειώθηκε η μετοχή της Tesla την Πέμπτη, γεγονός που τον βοήθησε να εκθρονίσει τον Mr. Amazon, ο οποίος, πάντως, ακολουθεί από κοντά, με… 187 δισ. δολάρια. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο τελευταίος «ξεπαραδιάστηκε» εξαιτίας του διαζυγίου του από την σύζυγό του Μακένζι Σκοτ, ενώ έδωσε και περί τα 680.000.000 δολάρια σε φιλανθρωπίες.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η αύξηση του πλούτου του νοτιαφρικανικής καταγωγής επιχειρηματία κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, αποτελεί και την ταχύτερη στην ιστορία, καθώς κατάφερε να βγάλει περισσότερα από 150 δισ. δολάρια. Ωστόσο, παρά τα… αστρονομικά του κέρδη, ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα υλικά αγαθά!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Εξορκιστής (video)