Αυτό θα είναι το… ζωντανό τεστ κορωνοϊού!

Σκύλοι ανιχνευτές θα εντοπίζουν κρούσματα Covid!

Must Read

Ένα τεστ ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού εντελώς διαφορετικό από αυτά που γνωρίζουμε μπαίνει σε διαδικασία ελέγχου της αποτελεσματικότητάς του στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σκύλοι ανιχνευτές της ομάδας υπηρεσιών ασφάλειας και παρακολούθησης Italpol Vigilanza συμμετείχαν σε άσκηση στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο της Ρώμης. Στόχος της ήταν ο εντοπισμός πιθανόν κρουσμάτων Covid-19 σε επιβάτες που έρχονται από το εξωτερικό.

 Τα σκυλιά συμμετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης διάρκειας έξι έως οκτώ εβδομάδων και μένει να διαπιστωθεί αν τα τετράποδα μπορούν τελικά να μυριστούν τον ιό!

Διαβάστε ακόμα: Σκύλοι θα εντοπίζουν κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία

Ξανά στους ευρωπαϊκούς αιθέρες το Boeing 737 MAX

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Αεροπορικής Ασφάλειας (EASA) ανακοίνωσε πως έδωσε επισήμως το πράσινο φως για να πετάξει πάλι στους ευρωπαϊκούς ουρανούς το επιβατικό αεροπλάνο Boeing 737 MAX, που είχε καθηλωθεί στο έδαφος εδώ και 22 μήνες έπειτα από δύο πολύνεκρα δυστυχήματα.

Το αεροπλάνο είχε καθηλωθεί στο έδαφος τον Μάρτιο 2019 έπειτα από δύο δυστυχήματα που στοίχισαν τη ζωή σε 346 ανθρώπους, της Lion Air στην Ινδονησία τον Οκτώβριο 2018 (189 νεκροί) και της Ethiopian Airlines τον Μάρτιο 2019 στην Αιθιοπία (157 νεκροί).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This