Τραγικός θάνατος φοιτητών σε Πανεπιστήμιο της Βολιβίας, λόγω υποχώρησης κιγκλιδώματος [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ] (video)

Πέντε φοιτητές σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τρεις ακόμη χαροπαλεύουν στην εντατική

Must Read

Τουλάχιστον επτά φοιτητές βρήκαν ακαριαίο θάνατο σε πανεπιστήμιο της Βολιβίας, πέφτοντας στο κενό από μεγάλο ύψος, όταν υποχώρησε το κιγκλίδωμα!

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Ελ Άλτο (UPEA), κοντά στην πόλη Λα Πας, διοικητική πρωτεύουσα της Βολιβίας, όταν φοιτητές έπεσαν στο κενό από τον τέταρτο όροφο, λόγω κατάρρευσης του κιγκλιδώματος. Όπως μπορούμε να δούμε σε βίντεο που έχει γίνει viral, ένα μεγάλο πλήθος φοιτητών συνωστίζεται σε ένα μπαλκόνι, ώσπου, εντελώς ξαφνικά, τα κάγκελα υποχωρούν και κάποιοι από αυτούς πέφτουν στο κενό.

«Μέχρι τώρα έχουμε πέντε νεκρούς και τρεις στην εντατική, μετά απ’ όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του UPEA», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Εδουάρδο Δελ Καστίγιο, σε ανάρτησή του στο Twitter. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται η σχολή οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον οκτώ άτομα έπεσαν από το μπαλκόνι.

  • Δείτε βίντεο από το τραγικό ατύχημα:

https://youtu.be/nvt3E8TJ5tU

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This