«Λύγισε» το Λαϊκό Νοσοκομείο: «H νύχτα ήταν δραματική… Δύο νεκροί… Σταμάτησε και η εφημερία» (video)

Δύο ασθενείς που περίμεναν κρεβάτι ΜΕΘ κατέληξαν...

Must Read

Ο Νίκος Ορφανός, προϊστάμενος της μονάδας covid του Λαϊκού νοσοκομείου μίλησε για το πως κύλησε η νύχτα, λέγοντας ότι υπάρχουν επτά φορεία με ασθενείς μέσα σε θαλάμους, ενώ χαρακτήρισε την εφημερία «δραματική», τονίζοντας μάλιστα ότι κάποια στιγμή σταμάτησαν και οι εισαγωγές covid, γιατί το νοσοκομείο «λύγισε». Σε ότι αφορά την επιστράτευση, είπε ότι στο νοσοκομείο έχουν πάει πέντε γιατροί.

«Δραματική εφημερία, τραγική νύχτα. Υπάρχουν ασθενείς ακόμη και σε ράντζα, μπορώ να μιλήσω για τουλάχιστον 7 περιπτώσεις και δεν έχει κλείσει ακόμα η εφημερία, κι εξ όσων γνωρίζω ακόμα και τώρα εξετάζονται περιστατικά covid. Δεν είναι καθόλου καλή η μέρα για μας, γιατί η νύχτα ήταν δραματική», ανέφερε στο Open.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν εκτός από τα 90 κρεβάτια και 7 φορεία στους θαλάμους, ενώ έχουν παραμείνει και 2 διασωληνωμένοι εδώ και 5 μέρες σε κλίνες εκτός ΜΕΘ και δεν έχουν πάει σε κρεβάτι γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση. Κάποια στιγμή χθες σταμάτησε η εφημερία και υπήρχαν τα υποστηρικτικά νοσοκομεία που αναλάμβαναν τα περιστατικά covid».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Λαϊκό» Τάσος Αντωνόπουλος είπε με τη σειρά του στον ΑΝΤ1, πως δύο ασθενείς που περίμεναν κρεβάτι ΜΕΘ κατέληξαν: «Είχαμε δύο ασθενείς που δεν βρήκαν το πολυπόθητο κρεβάτι και κατέληξαν. Περίμεναν δύο, τρεις μέρες. Είναι δύο περιστατικά του τελευταίου δεκαημέρου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This