Τετάρτη 4/8/2021

«Λύγισε» το Λαϊκό Νοσοκομείο: «H νύχτα ήταν δραματική… Δύο νεκροί… Σταμάτησε και η εφημερία» (video)

Δύο ασθενείς που περίμεναν κρεβάτι ΜΕΘ κατέληξαν...

Ο Νίκος Ορφανός, προϊστάμενος της μονάδας covid του Λαϊκού νοσοκομείου μίλησε για το πως κύλησε η νύχτα, λέγοντας ότι υπάρχουν επτά φορεία με ασθενείς μέσα σε θαλάμους, ενώ χαρακτήρισε την εφημερία «δραματική», τονίζοντας μάλιστα ότι κάποια στιγμή σταμάτησαν και οι εισαγωγές covid, γιατί το νοσοκομείο «λύγισε». Σε ότι αφορά την επιστράτευση, είπε ότι στο νοσοκομείο έχουν πάει πέντε γιατροί.

«Δραματική εφημερία, τραγική νύχτα. Υπάρχουν ασθενείς ακόμη και σε ράντζα, μπορώ να μιλήσω για τουλάχιστον 7 περιπτώσεις και δεν έχει κλείσει ακόμα η εφημερία, κι εξ όσων γνωρίζω ακόμα και τώρα εξετάζονται περιστατικά covid. Δεν είναι καθόλου καλή η μέρα για μας, γιατί η νύχτα ήταν δραματική», ανέφερε στο Open.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν εκτός από τα 90 κρεβάτια και 7 φορεία στους θαλάμους, ενώ έχουν παραμείνει και 2 διασωληνωμένοι εδώ και 5 μέρες σε κλίνες εκτός ΜΕΘ και δεν έχουν πάει σε κρεβάτι γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση. Κάποια στιγμή χθες σταμάτησε η εφημερία και υπήρχαν τα υποστηρικτικά νοσοκομεία που αναλάμβαναν τα περιστατικά covid».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Λαϊκό» Τάσος Αντωνόπουλος είπε με τη σειρά του στον ΑΝΤ1, πως δύο ασθενείς που περίμεναν κρεβάτι ΜΕΘ κατέληξαν: «Είχαμε δύο ασθενείς που δεν βρήκαν το πολυπόθητο κρεβάτι και κατέληξαν. Περίμεναν δύο, τρεις μέρες. Είναι δύο περιστατικά του τελευταίου δεκαημέρου».

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ