Αυτά είναι τα καλύτερα ανδρικά αρώματα για την Άνοιξη

Must Read

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για όσους ψάχνουν να ανανεώσουν το άρωμά τους κι έτσι εμείς συλλέξαμε τα καλύτερα αρώματα για την Άνοιξη. Μερικά από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αγαπημένα brands, όπως τον γαλλικό οίκο Dior.

Αυτά είναι τα καλύτερα αρώματα για την Άνοιξη:

Dior Homme

Εάν είσαι λάτρης των φρέσκων αρωμάτων, τότε το νέο Dior άρωμα είναι αυτό που πρέπει να επιλέξεις. Με ζεστούς και ξυλώδεις τόνους, αυτό είναι ένα άρωμα που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο, ενώ στα bonus του συμπεριλαμβάνεται και το υπέρκομψο μπουκάλι του.

Tom Ford Beau De Jour

Αυτό το άρωμα είναι μια ανάμειξη από γήινους και ξυλώδεις τόνους, ωστόσο η μυρωδιά της λεβάντας σ’ αυτό το καθιστά ιδανικό για τους ανοιξιάτικους μήνες. Στον πυρήνα του συναντάμε το δεντρολίβανο και το γεράνι σε συνδυασμό με την μέντα και τον βασιλικό. Στη συνέχεια το πατσουλί και το άμπερι δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση αλλά και αρμονία με την αίσθηση φρεσκάδας που του δίνει η λεβάντα.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This