Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη τσέπωνε μίζες από τη Siemens; Σκευωρία Παπαγγελόπουλου!

Να διωχθούν άμεσα οι δικαστές που έβγαλαν τέτοια απόφαση!

Must Read

Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι η Siemens έδινε μαύρο χρήμα στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Κανονικά, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα μετά από αυτή την απόφαση, το ΠΑΣΟΚ βάσει της εκλογικής νομοθεσίας, θα έπρεπε να υποχρεωθεί να επιστρέψει όλες τις κρατικές επιχορηγήσεις που έχει λάβει από το 1998 και έκτοτε.

Επίσης, ο υπεύθυνος του κόμματος, δηλαδή ο Κώστας Σημίτης, θα έπρεπε ήδη να ερευνάται για μια σειρά κακουργημάτων. Αλλά θα έπρεπε επίσης να διαταχθεί έρευνα για αλλοίωση του πολιτεύματος. Διότι γίνεται εύκολα κατανοητό πως άπαξ και η ελληνική δικαιοσύνη δέχτηκε τους ισχυρισμούς Τσουκάτου, ότι πήγε όχι μόνο τα μαύρα της Siemens αλλά πάνω από 10 δισεκατομμύρια δρχ από διάφορες επιχειρήσεις στο ταμείο του τότε ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για αλλοίωση της εκλογικής διαδικασίας.

Διότι, δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο Κώστας Σημίτης η κάποιος άλλος τοποθετημένος από τον Κώστα Σημίτη οικειοποιήθηκαν πακτωλούς μαύρου χρήματος, είτε αυτά τα χρήματα διατέθηκαν για την λειτουργία του κόμματος και φυσικά την εκλογική διαδικασία.

Υπάρχει φυσικά και η τρίτη περίπτωση. Ας μην ξεχνάμε ότι και το σκάνδαλο Siemens, ξεκίνησε με την παρέμβαση του τότε προϊσταμένου της εισαγγελίας, Δημήτρη Παπαγγελοπούλου! Ναι, του ανθρώπου ο οποίος σήμερα υπόκειται σε έρευνα για «σκευωρία» στο σκάνδαλο Novartis. Το οποίο, ενώ είχε ξεκινήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία για την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, αποδείχτηκε πως είναι υπόθεση καρμπόν με τη Siemens, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα!

Γεγονός που τεκμηρίωσε η αμερικανική δικαιοσύνη επιβάλλοντας στην πολυεθνική του φαρμάκου το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβάλει ποτέ για σκάνδαλο στην Ελλάδα.
Έτσι ακριβώς είχε γίνει και με το σκάνδαλο Siemens, που αποκαλύφθηκε πάλι από τις αμερικανικές αρχές και σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη τεκμηριώνει ότι οι μίζες κατέληγαν σε πολιτικούς.

Είναι μοναδική ευκαιρία λοιπόν για τον Κώστα Σημίτη και τους υπόλοιπους εκσυγχρονιστές να καταθέσουν μηνύσεις για νέα «σκευωρία Παπαγγελοπούλου». Μπορούν να βρουν μάλιστα και άλλον αντίστοιχο “αξιόπιστο μάρτυρα”, τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Που σίγουρα θα έχει κάποιο βίντεο με λαδοπόντικα υπουργό να του αναφέρει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο, γιατί αυτός ο Παπαγγελόπουλος «έχει δικό του μαγαζί». Που σίγουρα θα έχει κάποιο βίντεο με λαδοπόντικα υπουργό να του αναφέρει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο, γιατί «αυτός ο Παπαγγελόπουλος έχει δικό του μαγαζί». Με πολυτελές φόντο μάλιστα, κάποια σουίτα του κεντρικού ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος.

Να αναλάβει αμέσως δράση ο εισαγγελέας Ζαχαρής για να διώξει τους δικαστές που τόλμησαν να γράψουν τέτοια κακά λόγια για τη Siemens και το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, όπως έκανε με την Τουλουπάκη.

Κεγκέρογλου και Πλεύρης θα αναλάβουν την πολιτική διαχείριση της μετατροπής του σκανδάλου Siemens σε σκευωρία και φυσικά τα γνωστά ΜΜΕ θα αποκαλύπτουν τρεις μήνες πριν τις μαρτυρίες του αξιόπιστου μάρτυρα Μιχάλη Χριστοφοράκου, κατά την κλασική, πετυχημένη συνταγή.

Άλλωστε, Φρουζής και Χριστοφοράκος είχαν το χαρακτηριστικό γκρι μουσάκι και  εκτιμούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θυμάστε άλλωστε τι έλεγαν οι σκευωροί για τα τηλεφωνικά κέντρα του Κυριάκου εκείνη την εποχή. Δεν πρέπει να πληρώσουν;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This