Απόψε η έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League

Ανοίγει η αυλαία για τους τελικούς της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Λαύριο, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 20.00 (ΕΡΤ3).

Must Read

Ανοίγει η αυλαία για τους τελικούς της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Λαύριο, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 20.00 (ΕΡΤ3).

Οι «πράσινοι» αφού πέρασαν το εμπόδιο της ΑΕΚ στα ημιτελικά θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τους τελικούς στην έδρα τους. Η ομάδα του Οντέτ Κάτας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς, που δεν έχει αναρρώσει πλήρως μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πρόεκυψε και με τον Χάουαρντ Σαντ – Ρος, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και χθες ανέβασε πυρετό. Η κατάστασή του παρακολουθείται λαμβάνοντας ειδική αγωγή και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

Από την άλλη, το Λαύριο, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικούς πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στοχεύοντας σε μια ακόμη έκπληξη. Στα ημιτελικά η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε την ολική ανατροπή επιστρέφοντας από το 2-0 κι αφήνοντας εκτός τελικών τον Προμηθέα Πατρών. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό κι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Παναγιώτου και Συμεωνίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This