Η οργή του πατέρα της Καρολάϊν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη και θα δεχόμουν τις συνέπειες»

Τι είπε στην SUN για την ημέρα που έμαθε για την δολοφονία της κόρης του!

Must Read

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης τους που συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο και οι γονείς της άτυχης Καρολάιν προσπαθούν κάθε μέρα να διαχειριστούν έντονα τα συναισθήματα του πόνου, της οργής, της θλίψης που τους πλημμυρίζουν.

Ο πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα SUN προσπάθησε να περιγράψει όλα όσα νιώθει από τη στιγμή που έμαθε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της κόρης του στα Γλυκά Νερά ήταν τελικά ο γαμπρός του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Ο 32χρονος πιλότος επί 37 ολόκληρες μέρες έπαιζε τον τεθλιμμένο σύζυγο και το θύμα μιας βίας ληστείας, επιχειρώντας πολύ μεθοδευμένα να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, την κοινή γνώμη που είχε συγκλονιστεί, ακόμα και τους γονείς της άτυχης Κάρολαϊν.

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», ανέφερε ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, στην εφημερίδα και σημείωσε δε ότι η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου».

Mιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος δήλωσε στην SUN ότι: «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Σχολιάζοντας, τέλος, την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This