Η κυβέρνηση δεν δίνει τα στοιχεία του αστυνομικού στην Ηλιούπολη αλλά έδωσε του πολίτη στη Νέα Σμύρνη (video)

Τελικά ποιος αποφασίζει κ. Γεραπετρίτη; Η κυβέρνηση ή η Δικαιοσύνη;

Must Read

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μαστροπού αστυνομικού στην Ηλιούπολη ο οποίος βαρύνεται με τον σχεδόν μισό Ποινικό Κώδικα!

Τη στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ολόκληρο κύκλωμα σωματεμπορίας αλλά και συνεργούς που εμπλέκονται στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 39χρονο που εξανάγκαζε την 19χρονη από την Ηλιούπολη να εκδίδεται, η δικηγόρος της νεαρής κοπέλας αναφέρει ότι τουλάχιστον άλλες 3 γυναίκες-θύματα θέλουν να μιλήσουν και φοβούνται. 

Ενώ σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις βλέπουμε να δημοσιεύονται από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία των δραστών, στην συγκεκριμένη περίπτωση, η δικαιοσύνη δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κ. Γεραπετρίτης αναφέρει ότι τα στοιχεία του δεν δίνονται στη δημοσιότητα γιατί «αυτό είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης να το πράξει όταν θα έχει προχωρήσει η έρευνα». Ωστόσο όπως όλοι θυμόμαστε, πριν από μερικούς μήνες, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έδωσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής τα στοιχεία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη παρουσιάζοντας τον ως «ταραξία».

Τελικά ποιος αποφασίσει; Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη ή η Δικαιοσύνη;

Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητάει απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, για το αν ο συλληφθείς είναι μέλος της ΝΔ, κάτι το οποίο δεν έχει διαψευσθεί από την κυβέρνηση:

«Ο κ. Γεραπετρίτης που πριν λίγο καιρό δήλωνε πως δεν ήθελαν να ρίξουν στα σκυλιά τον κ. Λιγνάδη, χθες επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας του σωματέμπορα που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 18χρονη από την Ηλιούπολη, για να δικαιολογήσει ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα. Αυτά ισχυρίζονται χωρίς ντροπή αυτοί που έδιναν με non paper τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για κύκλωμα trafficking, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί και το οποίο εξέδιδε και άλλες κοπέλες.

Ο Αλέξης Τσίπρας χθες έθεσε ένα σαφές ερώτημα στη ΝΔ και κανείς δεν έχει το θάρρος να απαντήσει: Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός; Εάν όχι γιατί δεν το διαψεύδουν;

Η απόπειρα συγκάλυψης μίας τόσο νοσηρής υπόθεσης είναι φρικτή» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This