Πέτρος Πολυχρονίδης: H σπάνια φωτογραφία με τον 14χρονο γιο του

Must Read

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παρόλο που ξεκίνησε από τα 18 του να ασχολείται με την δημοσιογραφία, γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε από την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης», το οποίο παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του STAR.

Ο γνωστός παρουσιαστής διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του τόσο επαγγελματικά, καθώς θα συνεχιστεί να προβάλλεται και του χρόνου ο «Τροχός της τύχης», όσο και προσωπικά, αφού έχει στο πλευρό του την σύντροφό του Katrin Ladose, και τα δύο παιδιά του, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο, που τον λατρεύουν.

Ο γιος του έγινε 14 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία μαζί του όπου δηλώνει πόσο περήφανος μπαμπάς είναι.

«So proud of my little man» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This