Μύκονος: Ο ερωτευμένος Νιάρχος με τη Ρόου και η εγγονή του πλανητάρχη!

Στη Μύκονο ο Τέο Νιάρχος με τη Ρόου - Κρουαζιέρα για τη Μέιζι Μπάιντεν στο Αιγαίο

Must Read

Σταρ, jet-setters και χρυσοί κληρονόμοι χαίρονται το ελληνικό καλοκαίρι πάνω σε σκάφη και φουσκωτά ενώ η Ελλάδα καίγεται. Η Σαρλίζ Θερόν έφθασε στην Πάρο με mega yacht συνοδευόμενη από τα παιδιά της και 12μελή παρέα.

Με πλήρη μυστικότητα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας απόλαυσε στην Ελλάδα τις διακοπές της η 20χρονη εγγονή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, Μέιζι, μαζί με οκτώ φίλες της. Η νεανική γυναικοπαρέα νοίκιασε πολυτελή θαλαμηγό και έκανε κρουαζιέρα σε Μύκονο και Πάρο. Η Μέιζι και οι φίλες της ενθουσιάστηκαν με τη Δήλο, τα αρχαία και την ενέργεια του μοναδικού νησιού, όπως και με την ελληνική κουζίνα.

Η Μέιζι με τις φίλες της πάνω στη θαλαμηγό

Η jet-setter και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο, στο νησί που λατρεύει και έχει ανοίξει την μπουτίκ Venyx Jewels στο ξενοδοχείο «Belvedere». Στο αγαπημένο της νησί φέτος έχει νοικιάζει και βίλα όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κολλητή της Ιταλίδα φίλη Μπιάνκα Μπραντολίνι και λίγους φίλους, όπως ο σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφός του Ευάγγελος Μπούσης.

Ευγενία Νιάρχου, Καμίλ Ρόου και Μπιάνκα Μπαρτολίνι

Στη Μύκονο βρίσκεται και ο αδερφός της και περιζήτητος γαμπρός του jet-set Θεόδωρος -Τεό, όπως τον φωνάζουν όλοι, Νιάρχος, στην αγκαλιά της καλλονής αγαπημένης του Καμίλ Ρόου. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η Καμίλ δηλώνει ξετρελαμένη με τη χώρα μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram στην αγκαλιά του Τεό, φωτογραφίζοντας την Ευγενία και χαϊδεύοντας μια γάτα στη Δήλο. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Here we go again. I love Greece». Επόμενος προορισμός του ερωτευμένου ζευγαριού θα είναι η Σπετσοπούλα.

Ο Τεό Νιάρχος αγκαλιά με την Καμίλ Ρόου
Η Καμίλ Ρόου

Ινκόγκνιτο

Φήμες θέλουν να φτάνουν στο ιδιωτικό νησί ινκόγκνιτο και ο πρωτότοκος Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα. Το τρίτο παιδί του Φίλιππου Νιάρχου ασχολείται ενεργά με την τέχνη, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, αφού ο παππούς του Σταύρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες παγκοσμίως με μια προσωπική συλλογή αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν από λίγα χρόνια αγόρασε ένα παλιό κτίριο στην περίφημη Melrose Avenue του Λος Αντζελες και το μετέτρεψε στην πιο underground γκαλερί με το όνομα «6817», από τον αριθμό της διεύθυνσής της. Ο 29χρονος Τεό έζησε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Ευρώπη, ενώ σπούδασε γραφιστική και φωτογραφία στο Chapman University της Καλιφόρνιας. Στα 11 του μετακόμισε στο Μάουι της Χαβάης και μυήθηκε στο σερφ. Μάλιστα έγινε θέμα στον παγκόσμιο Τύπο όταν κατάφερε να δαμάσει το Jaws, ένα κύμα στο Μάουι ύψους πάνω από 70 μέτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This