ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΜε αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο Γεωργιανός που έσφαξε την 56χρονη Ελένη (video)

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο Γεωργιανός που έσφαξε την 56χρονη Ελένη (video)

Με κατεβασμένο κεφάλι, προσπαθούσε να αποφύγει τα φλας

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε πριν λίγη ώρα ο 48χρονος που δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του Ελένη, μέσα στο σπίτι της στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το πρωί της Δευτέρας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης με αλεξίσφαιρο γιλέκο και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο δράστης είχε σκυμμένο το κεφάλι του, προσπαθώντας να αποφύγει τα φλας των δημοσιογράφων, ενώ δεν έκανε καμία δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή για την βίαιη συμπεριφορά του, νωρίτερα, καβγάδιζε με το θύμα, το οποίο τον παρακαλούσε να μην την σκοτώσει. Όπως έγινε γνωστό, πριν από μια εβδομάδα, η 56χρονη Ελένη, είχε ειδοποιήσει την αστυνομία καθώς ο σύντροφός της την απειλούσε και την κακοποιούσε. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να χτυπούν το κουδούνι και αφού δεν άνοιξε κανένας, τελικά αποχώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δράστης αφού επιτέθηκε στο θύμα με πολλαπλές μαχαιριές, την άφησε αιμόφυρτη σε μια λίμνη αίματος και προσπάθησε να αποδράσει. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό από τις αρχές για τον εντοπισμό του και ο 48χρονος Γεωργιανός συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. 

Σε βάρος του γυναικοκτόνου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης