«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» ούρλιαζε η Ελένη πριν τη σφάξει ο σύντροφός της (video)

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες των γειτόνων

Must Read

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη.

Η 56χρονη Ελένη Χ. βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στην οδό Γραβιάς, μετά από επίθεση με μαχαίρι, που δέχτηκε από τον Γεωργιανό σύντροφό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες της περιοχής λίγο πριν δουν τον σύντροφό της να βγαίνει με ματωμένα χέρια από την πολυκατοικία όπου έμενε η άτυχη γυναίκα, άκουγαν φασαρία και φωνές.

Σύμφωνα με μάρτυρα, η 56χρονη γυναίκα επί μισή ώρα τσακωνόταν με τον Γεωργιανό, ενώ λίγο πριν την μαχαιρώσει, εκείνη ούρλιαζε «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Σύμφωνα με τον μάρτυρα, λίγα λεπτά αργότερα άκουσε το θύμα να βαριανασαίνει.

Ο Γεωργιανός δολοφόνος, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή για την βίαιη συμπεριφορά του και την εξάρτησή του από το αλκοόλ, αμέσως μετά τις φρικτές του πράξεις, εξαφανίστηκε. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες. Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την προανάκριση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This