Mad Clip: Με ένα συγκινητικό μήνυμα τον αποχαιρετά η σύντροφός του – Θλίψη και θρήνος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απώλειά του

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες τον ήθελαν φουλ ερωτευμένο με εντυπωσιακή καλλονή και πολύ γνωστό μοντέλο

Must Read

Θλίψη και πόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ, Mad Clip. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν αναρτήσεις και μηνύματα για την απώλεια αυτού του δημοφιλούς νέου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο 34χρονος πέθανε μετά από τροχαίο που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Αθηνάς και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου κατέληξε.

Ο Mad Clip γνώρισε τεράστια επιτυχία στις νεότερες γενιές, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε απασχολήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και τις life style ιστοσελίδες με τα όσα ακούστηκαν για την προσωπική του ζωή.

Οι φήμες μάλιστα τον ήθελαν να είναι ξανά ερωτευμένο, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του και μάλιστα με μια εντυπωσιακή καλλονή, πρώην παίκτρια GNTM.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου η οποία αργά το βράδυ της Πέμπτης αποχαιρέτησε με τη σειρά της τον Mad Clip, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram…

«RIP MAD. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Να προσέχετε πολύ» ήταν το μήνυμά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This