Αίσιο τέλος: Σώος βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στη Χαλκιδική

Must Read

Ευτυχή κατάληξη είχε η αναζήτηση του 55χρονου υποβρύχιου αλιέα, που εντοπίστηκε σώος αργά το βράδυ της Πέμπτης σε παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ο 55χρονος Σέρβος είχε πάει για ψαροντούφεκο το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο Παλιούρι Χαλκιδικής και το βράδυ η σύζυγός του ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές ότι δεν είχε επιστρέψει.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ένα όχημα, καθώς και από ένα σκάφος και ένα πεζοπόρο τμήμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Το σκάφος της ΕΟΔ εντόπισε τον αλλοδαπό σε παραλία της περιοχής, καλά στην υγεία του. Για προληπτικούς λόγους παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

*φωτό από facebook.com/HellenicRescueTeam

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This