Νέα Ερυθραία: Οργή από τον αδερφό του νεκρού – «Πως γίνεται ένας ψυχάκιας να κυκλοφορεί ελεύθερος;» (video)

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον 40χρονο δράστη ο οποίος θα απολογηθεί την Τετάρτη

Must Read

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι συγγενείς του άτυχου άνδρα που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του δράστη στη Νέα Ερυθραία το κακό που τους βρήκε.

Η προκλητική απάντηση του 40χρονου μακελάρη στη μητέρα του 43χρονου τραυματία ο οποίος στην ερώτηση της «σκότωσες το παιδί μου;» δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας «Καλά τους έκανα».

Ο αδερφός του άνδρα που έχασε τη ζωή του ξεσπά και αναρωτιέται πως ένας τόσο επικίνδυνος άνθρωπος όπως ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος από τη στιγμή που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

«Mας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν “τρέξτε στο ΚΑΤ”. Δεν τον πρόλαβα τον αδερφό μου. Είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Πώς γίνεται έναν ψυχάκια, να τον αφήνουν ελεύθερο από το ψυχιατρείο με χαρτί στα χέρια, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να έχει ολόκληρο οπλισμό στο σπίτι του και να θερίζει κόσμο», λέει στο protothema.gr ο αδερφός του 43χρονου που ξεψύχησε εν ώρα εργασίας.

«Από που τα βρήκε, ποιος του τα έδωσε όλα αυτά. Δεν μπορώ να το πιστέψω.. Να φοβόμαστε να βγούμε έξω. Ο αδερφός μου έφυγε άδικα και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου αυτό το πράγμα. Πρέπει κάτι να αλλάξει γιατί θα υπάρξουν κι άλλα θύματα σε όλη την Ελλάδα, δυστυχώς», κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σπίτι του μακελάρη βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά. 

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας

Εν τω μεταξύ, ποινική δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού και πλημελληματικου βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This