Χειροπέδες σε 50χρονο Βολιώτη που απείλησε την γυναίκα του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάϊν»!

Θα δικαστεί την Παρασκευή

Must Read

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον ένας 50χρονος Βολιώτης, ο οποίος για μια ακόμη φορά συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 41χρονης γυναίκας του.

Σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες, την περασμένη Παρασκευή ζήτησε από τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους να φύγουν από το σπίτι. Την Δευτέρα που η γυναίκα (χωρίς το παιδί μαζί της) χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για να της ανοίξει προκειμένου να πάρει κάποια πράγματά της, ο 50χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί.

Τότε εκείνη πήγε στην Αστυνομία, κατέθεσε μήνυση και ο 50χρονος συνελήφθη, διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που ανέβαλε την υπόθεση για την προσεχή Παρασκευή,  διότι απουσίαζε η μάρτυρας κατηγορίας.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 50χρονος εκτόξευε απειλές κατά της 41χρονης. Το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συζύγου του και σε συνδυασμό με την απειλή του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», που ξύπνησε μνήμες της δολοφονίας της 21χρονης από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, το Δικαστήριο θεώρησε σοβαρή την απειλή του και αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος για να μην πλησιάσει τη γυναίκα μέχρι να γίνει η δίκη.

Πάντως ο ίδιος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι συμφώνησε με τη σύζυγό του να πάρουν διαζύγιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This