Ζενεβιέβ Μαζαρί για την περιπέτεια υγείας της: «Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει! Έχω προσθετικά»

«Πιο πολύ κινδύνευα να γίνει καρκίνος»

Must Read

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει ξεχωρίσει το GNTM κυρίως με την εκρηκτική προσωπικότητα της. Το πραγματικό της όνομα είναι  Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου, αφού το έχει πάρει από την Οσία Γενεβιέβης εκ Παρισίων.

Η γνωστή art director παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου πως παρόλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει δεχτεί bullying για το όνομά της.

«Αν έχω υποστεί bullying; Με λένε Ζενεβιέβ και μεγαλώνω στην Ελλάδα. Έχω περάσει φρικτά με αυτό το όνομα. Ήμουν και εύκολο θύμα γιατί και είχα περίεργο όνομα, είχα πάρα πολλή ακμή, ήμουν η πιο ψηλή και λόγω του θυρεοειδή ήμουν στέκα, σαν οδοντογλυφίδα. Τότε το bullying το ζούσαμε πολλά παιδιά. Έχω περάσει χρόνια ψυχανάλυσης να λέω στη μαμά μου ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο αφού δεν περνάω καλά», τόνισε.

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί την απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή στο reality μόδας. Με αφορμή το προσωπικό βίωμα ενός επίδοξου μοντέλου, το οποίο είχε νευρική ανορεξία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά του, η εν λόγω κριτής αποκάλυψε πόσο λόγω μιας περιπέτειας υγείας που που είχε λίγο πριν κορωνοϊός, έχασε κι εκείνη τα μαλλιά της έπειτα από ένα χειρουργείο που έκανε.

 

Μιλώντας γι’ αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής της εξήγησε πως: «Αυτά τα μαλλιά που βλέπεις είναι προσθετικά. Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πολύ πιτσιρίκι. Είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ και πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω.

Πριν ξεκινήσει η πανδημία είχα όζο σε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του γκολφ και κινδύνευαν οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγας. Πιο πολύ κινδύνευα να γίνει καρκίνος, όσες παρακεντήσεις κι αν έκανα, για ένα χιλιοστό. Από την αφαίρεση και μετά υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία. Αυτό που σου λένε οι γιατροί -τον αγαπώ πολύ τον γιατρό μου- είναι ότι όταν τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου. Εγώ ευτυχώς είχα κάνει τα παιδιά μου οπότε μπόρεσα να μείνω έγκυος. Εγώ έχασα τα μαλλιά μου. Είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης. Θα μπορούσα να είχα χάσει τα δόντια μου, τα νύχια μου.

Το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σχεδόν σε οτιδήποτε. Στον τελευταίο κύκλο του GNTM κόβαμε το γύρισμα για να μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης. Δεν μπορείς να με βάψεις με οτιδήποτε.

Φαντάσου να εργάζεται με πανδημία και το ανοσοποιητικό σου σύστημα να είναι το χειρότερο.

Και πριν την πανδημία πίστευα στην ιατρική και με το ξέσπασμα πορευόμασταν με ό,τι μας πει ο γιατρός μας.

Εγώ είμαι ορφανή. Ο Βασίλης έχει τους γονείς του και είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να διακινδυνεύσουμε να πάθουν κάτι και να φταίμε εμείς.

Έχω χάσει τους γονείς μου από το 2007. Η μητέρα μου έφυγε πρώτη και ήταν η αρχή του ντόμινο. Δεν μιλάω ποτέ για το παρελθόν γιατί είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το χειριστώ χωρίς να καταρρεύσω. Οι συνεντεύξεις μένουν και μπορεί να με δουν. Δεν με έχουν δει να διαλύομαι. Το χειρίζομαι ψυχολογικά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι σωστά απέναντι στα παιδιά μου και τους συνεργάτες μου.

Σε δέκα χρόνια θα είμαι 56 δηλαδή θα έχω καταφέρει να είμαι 4 χρόνια παραπάνω από ό,τι κατάφερε να είναι η μαμά μου σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό θέλω, θέλω να γεράσω. Θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο».

https://vimeo.com/648594854

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This