Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Λίγο πριν τον COVID τα έχασα τα μαλλιά μου! Ξύπναγα και έβρισκα τούφες στο μαξιλάρι μου» (video)

«Είναι κάτι που σου συμβαίνει βίαια»

Must Read

Ένα από τα κορίτσια που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στους κριτές του GNTM ήταν η Εμμανουέλα Mπαϊρακτάρη. Το 20χρονο μοντέλο συγκίνησε τους κριτές και ιδιαίτερα της Ζενεβιέβ Μαζαρί με την προσωπική της ιστορία σχετικά με τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε.

Το νεαρό μοντέλο, μιλώντας την εκπομπή «Χαμόγελα ξανά», αναφέρθηκε σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής του, αλλά και στις επιπτώσεις που είχε η ασθένεια αυτή στον οργανισμό της και στην εικόνα της.

«Στεναχωρήθηκα όταν είδα ξανά την οντισιόν γιατί ουσιαστικά το ξαναέζησα όλο αυτό. Δεν μου ήταν ότι πιο ευχάριστο. Δεν πήγα στον διαγωνισμό για να πω την ιστορία μου και το τι είχα περάσει, είχα αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία. Εφόσον βρήκα τη δύναμη να το αφήσω πίσω δεν ήθελα να εμβαθύνω στο παρελθόν μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν το κατάλαβα για το πότε έχασα τα κιλά και λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν. Από το περιβάλλον μου δεν είχαν πει τίποτα για τα κιλά που έχανα, έλειπα κι εγώ πολλές ώρες από το σπίτι κι έτσι δεν είχα καταλάβει το στάδιο βρισκόμουν. Το κατάλαβα όταν ξεκινήσανε να μου πέφτουν τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό».

https://vimeo.com/625404955

Το επίδοξο μοντέλο παραλίγο να μην περάσει στο Bootcamp του reality μόδας, ωστόσο η Zενεβιέβ Mαζαρί της έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

Η κριτής του GNTM μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast @ Star» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, αποκαλύπτοντας πως και εκείνη είχε χάσει τα μαλλιά της έπειτα από ένα χειρουργείο που έκανε

«Επειδή το έχω βιώσει, δηλαδή τώρα λίγο πριν τον COVID τα έχασα τα μαλλιά μου από το χειρουργείο. Όταν αυτό είναι κάτι που σου συμβαίνει από θέμα ασθένειας και βίαια, είναι θέμα. Οπότε δεν ήθελα να φύγει αυτό το παιδί ενώ έχει περάσει κάτι τέτοιο κι εγώ να μην της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία», είπε και πρόσθεσε: «Ξύπναγα και έβρισκα τούφες στο μαξιλάρι μου».

https://vimeo.com/625395498

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This