Νέος γραμματέας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Παύλος Μαρινάκης

«Η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη που για μένα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής μου».

Must Read

Από υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην σχολή του, στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μετά από πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γραμματέας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τον Παύλο Μαρινάκη, που από σήμερα αναβαθμίστηκε, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Γιώργο Στεργίου. Στην πρώτη του δήλωση με τη νέα του ιδιότητα ανέφερε:

«Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε όλες και όλους εσάς, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που από τη στιγμή που ο πρόεδρός μας με πρότεινε για τη θέση του γραμματέα, σπεύσατε να αγκαλιάσετε αυτήν την υποψηφιότητα, τιμώντας με, με την υπογραφή σας. Όλο αυτό αποτελεί τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, η οποία μεγαλώνει γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη που για μένα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής μου».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΟΝΝΕΔ για την εκλογή του μέχρι πρότινος προέδρου της:

«Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Παύλο Μαρινάκη ως επικεφαλής της Οργάνωσης, η ΟΝΝΕΔ μετρά πλέον πάνω από 70.000 μέλη στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έχει αυξήσει τη δυναμική της και την παρουσία της κάνοντας τις προτάσεις της νόμους του κράτους.

Μαζί του θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό όλων των νέων, δυναμώνοντας καθημερινά το όραμά μας για μια ΟΝΝΕΔ για όλους.

Είμαστε βέβαιοι πως με την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα, τη δυναμική και το ήθος του θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα του καθήκοντα κάνοντάς μας ξανά περήφανους.

Από όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ, πρόεδρε Συγχαρητήρια!».

*πηγή φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This