Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε την ηλικία της

«Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα»

Must Read

Η Άντζελα Δημητρίου, γνωστή και ως «η Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, είναι μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τους 3.800.000 παγκοσμίως.

Η γνωστή ερμηνεύτρια παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-τετ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας το χρονικό διάστημα που είναι ελεύθερη.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση της με τα χρήματα δηλώνοντας πως: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

«Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα», είπε στην συνέχεια.

Ενώ στο τέλος δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της.

«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω»

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day»:

https://vimeo.com/658493424

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This