«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι στην Θεσσαλονίκη και όχι στο Μέξικο! Πέρασε από μπροστά μου»

«Είμαι 1000% σίγουρος»

Must Read

Ανεπιθύμητος φαίνεται να είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο όπου και κατάγεται καθώς οι κάτοικοι του νησιού είναι εξοργισμένοι γράφοντας υβριστικά συνθήματα έξω από την οικία του για το γεγονός ότι διέρρευσε τις ερωτικές στιγμές του με πρώην συντρόφους του, εν άγνοιά τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε σκοπό να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο αγαπημένο του νησί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι άλλαξε προορισμό και μαζί με τη σύζυγό του έχουν διαφύγει προς το Μεξικό.

Σύμφωνα όμως με τον φωτογράφο από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Σεϊδαρίδη το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου», είπε αρχικά στην εκπομπή «Πρωινό» και πρόσθεσε:

«Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This