«Τα διέρρευσε πριν χωρίσουμε» – Σπάει τη σιωπή της για τα ροζ βίντεο η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Είχε υλικό και άλλων γυναικών» καταγγέλλει η πρώην σύντροφός του

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η τρομερή καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος διέρρευσε πληθώρα βίντεο και φωτογραφιών με πορνογραφικό περιεχόμενο της πρώην συντρόφου του.

Με αστραπιαία αντανακλαστικά η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισαν να διώξουν από την εκπομπή τον συμπαρουσιαστή τους, με τον ίδιο να προχωράει την επόμενη μέρα σε δηλώσεις, παραδεχόμενος τις πράξεις του.

Για πρώτη φορά, η γυναίκα η οποία διατηρούσε δεσμό μαζί του και δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ακολουθήσει, λύνει τη σιωπή της. Η νεαρή γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξεκαθάρισε ότι η κίνηση του Παναγιωτόπουλου δεν ήταν εκδικητική αλλά προχώρησε στη διαρροή του υλικού ενώ βρίσκονταν ακόμα σε σχέση:

«Ανέβασε το πρώτο βίντεο στις 20 μέρες της γνωριμίας μας όχι αφότου χωρίσαμε» αποκάλυψε η γυναίκα η οποία είδε 300 φωτογραφίες και 3 βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, να έχουν αναρτηθεί σε ροζ ιστοσελίδα:

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα μπλογκ, το οποίο έχει και μέχρι σήμερα, δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι έκανε μήνυση και στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να λύσουν το θέμα εξωδικαστικά:

«Εμένα με ενημέρωσε μια φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντας μου ότι το μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου. Απλά λόγω κορωνοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά» δήλωσε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι τα βίντεο έφτασαν μέχρι και το εξωτερικό:

 «Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα… Ακόμα και τώρα υπάρχουν γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες. Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» καταλήγει η νεαρή γυναίκα που βρίσκεται σε σοκ.