Το panic button της γειτόνισσας έσωσε 45χρονο από τα χέρια αδίστακτων ληστών στο Νέο Κόσμο!

Μπούκαραν τα ξημερώματα στο σπίτι του και άρχισαν να τον χτυπούν!

Must Read

Φύλακα άγγελο την γειτόνισσά του είχε ένας 45χρονος άνδρας στον Νέο Κόσμο, όταν αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι του!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος, οι ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι του από το παράθυρο και εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί όταν τον απείλησαν με μαχαίρι. Το περιστατικό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Οι ληστές έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Με την απειλή μαχαιριού οι ληστές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και ακολούθησε πάλη μεταξύ τους όταν πρόβαλλε αντίσταση. 

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ

Αυτόπτης μάρτυρας και γειτόνισσα, η οποία μίλησε για το περιστατικό στον ΑΝΤ1, ενεργοποίησε τον συναγερμό της και οι Αρχές έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά οι εισβολείς είχαν καταφέρει να φύγουν.

«Γύρω στις 3:20 άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, ξυλοδαρμό, σπασίματα γυαλιών. Πάρα πολλά μπαμ-μπουμ, που προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν πυροβολισμοί και αμέσως αντέδρασα και έθεσα σε εφαρμογή τον συναγερμό μου, που είναι το panic button, ώστε να ακουστεί ο συναγερμός, η σειρήνα», αποκάλυψε.

Ο 45χρονος έχει μικροτραυματισμούς, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This