ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑποζημίωση-μαμούθ σε γυναίκα που έχασε το πόδι της από πεντικούρ

Αποζημίωση-μαμούθ σε γυναίκα που έχασε το πόδι της από πεντικούρ

Ινστιτούτο μανικιούρ – πεντικιούρ στη Φλόριντα καλείται να πληρώσει αποζημίωση-μαμούθ, καθώς από κακό χειρισμό μιας επαγγελματία μια πελάτισσά του οδηγήθηκε σε ακρωτηριασμό ποδιού.

Η 55χρονη Κλάρα Σέλμαν πήγε για πεντικιούρ στο ινστιτούτο Tammy Nails τον Σεπτέμβριο του 2018, όμως έμεινε με ένα άκρο λιγότερο, όταν από μια αμυχή που της προκάλεσε άθελά της η μανικιουρίστα μολύνθηκε, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό.

Η Σέλμαν κατέθεσε αγωγή εις βάρος του ινστιτούτου, το οποίο καλείται τώρα να της καταβάλει αποζημίωση ύψους 1.750.000 δολαρίων, αφού το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο ακρωτηριασμός τής προκάλεσε ψυχική και οικονομική βλάβη, δεδομένου ότι η γυναίκα δεν μπορεί να πλέον να εργαστεί.

Οι δικηγόροι του ινστιτούτου, αν και κατέθεσαν ότι η επιχείρηση τήρησε όλα τα πρωτόκολλα για την αποφυγή της μόλυνσης, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την καταδικαστική απόφαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης