Ξέσπασε το twitter για τον «Survivor» Βαλάντη! «Είναι μισογύνης, κομπλεξικός και σεξιστής»

Επίθεση του τραγουδιστή στην Κουρεντή με ειρωνείες για την καριέρα της και για «χαλβάδιασμα» με τον Κατσαούνη

Must Read

«Διώξτε τον! Είναι μισογύνης, κομπλεξικός και σεξιστής!» Κύμα οργής στο twitter για τον Βαλάντη.

Ο τραγουδιστής, που συμμετέχει στο «Survivor», βγήκε εκτός εαυτού στην παραλία των Διασήμων και επιτέθηκε με άγριες φωνές και αδιανόητους χαρακτηρισμούς στη συμπαίκτριά του Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία κατηγόρησε πως «χαλβαδιάζει» με τον παίκτη των Μαχητών Γιώργο Κατσαούνη, ενώ έχει δεσμό εκτός παιχνιδιού. Παράλληλα αμφισβήτησε τόσο την καριέρα της στην υποκριτική όσο και το ταλέντο της γενικότερα.

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει. Αυτά που σου λένε στο αυτί να μάθεις να μην τα λες γύρω σου» της είπε αρχικά και μόλις εκείνη πήγε κάτι να του απαντήσει, τη διέκοψε: «Πάλι μιλάς, σταμάτα, μιλάει ένας μεγαλύτερός σου» της είπε ο Βαλάντης, για να του απαντήσει η ηθοποιός πως δεν την ενδιαφέρει. «Δεν μπορείς να το παίζεις αφεντικό. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ σέβομαι και τους μικρότερούς μου και τους μεγαλύτερούς μου και τους ίδιους με μένα» ήταν τα λόγια της, που έκαναν τον τραγουδιστή να… εκραγεί.

«Δεν σε ενδιαφέρει; Άντε τώρα! Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες, ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε, ρε, από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

Τότε η Μυριέλλα σχολίασε πως παίζει θέατρο και ότι είναι καλύτερος ηθοποιός απ’ όλους, με τον Βαλάντη να την ειρωνεύεται ότι ακόμη και σε αυτό είναι καλύτερος από την ίδια, που δεν έχει κάνει τίποτα. «Τι έχεις κάνει, κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ;» ήταν η προσβλητική ατάκα του για την καριέρα της ηθοποιού, στην οποία όμως ζήτησε τελικά συγγνώμη, μόλις ηρέμησαν τα νεύρα του.

Παρ’ όλα αυτά, η συμπεριφορά του έκανε το twitter να… βράζει. Τα ακόλουθα «τιτιβίσματα» είναι ενδεικτικά: «Απαράδεκτος ο Βαλάντης. Δεν μιλάς έτσι σε μια γυναίκα. Ντροπή. Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκιο ή όχι» έγραψε ένας.

«Διώξτε τον τον κομπλεξικό, επιτέλους» παρότρυνε άλλος.

«Ο ορισμός του φασισταριού, μισογύνη, κομπλεξικού σεξιστή... Έπρεπε να είχε φύγει χθες και ο Σκάι να μην προβάλει ποτέ το απόσπασμα… Εκτός κι αν τέτοιες λογικές είναι αρεστές» σημείωσε ένας τρίτος.

«Ο Bαλάντης πρέπει να φύγει εδώ και τώρα, είναι άκρως προσβλητικός και όλα αυτά που λέει είναι σεξιστικά. Όλοι μαζί μπορούμε να τον βγάλουμε από το παιχνίδι, μας κούρασε, έλεος!» έγραψε ένας τέταρτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This