Δάφνη Καραβοκύρη – Κοσμάς Κουμιανός: Χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Must Read

Ο νέος χρόνος υποτίθεται ότι θα έφερνε γάμο στη ζωή της Δάφνης Καραβοκύρη και του Κοσμά Κουμιανού. Ελάτε όμως που έφερε χωρισμό τελικά…

Η γνωστή δημοσιογράφος, που αυτή την περίοδο συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Κυψέλη» μαζί με την Τζένη Μελιτά και την Ξένια Ντάνια στην κρατική τηλεόραση, και ο καταξιωμένος φωτογράφος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης τους, όπως σχεδίαζαν το περασμένο καλοκαίρι. Την πληροφορία μετέδωσε η ιστοσελίδα fthis.gr, σημειώνοντας πως οι δυο νέοι βαδίζουν πλέον σε αντίθετους δρόμους, χώρια ο ένας απ’ τον άλλον.

Η Δάφνη και ο Κοσμάς ήταν σε σχέση επί δύο χρόνια και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους ούτε και τα σχέδιά τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα η πρόταση γάμου, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε δημοσιοποιηθεί από τον φωτογράφο μέσω των social media. Συγκεκριμένα, ο Κοσμάς Κουμιανός είχε δημοσιεύσει τότε μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του, στην οποία έδινε ένα φιλί και παράλληλα ανακοίνωνε πως του είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρότασή του να γίνει γυναίκα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος του ζευγαριού επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021, αλλά αναβλήθηκε για λόγους που δεν αφορούσαν την τότε άριστη σχέση τους. Οπως είχε γίνει γνωστό εκείνο το διάστημα, θα προγραμμάτιζαν εκ νέου το μυστήριο για το 2022. Λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά όμως, αντί να ορίσουν τη νέα ημερομηνία, αποφάσισαν από κοινού και σε πολιτισμένο κλίμα ότι είναι καλό και για τους δύο να μπει οριστικό τέλος στη σχέση τους. Κρίμα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This