Survivor – Άσχημα λόγια μεταξύ συμπαικτριών: «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας»

Must Read

H Βρισηίδα Aνδριώτου φαίνεται πως με τη συμπεριφορά της έχει ανάψει τα αίματα στην ομάδα των διασήμων.

Μετά τον τσακωμό που είχε με τον Αρη Σοϊλέδη σειρά φαίνεται πως έχει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Σύμφωνα με όσα υπαινίχθηκε η Ναυσικά, η Βρισηίδα φαίνεται πως μιλούσε άσχημα πίσω από την πλάτη της σχετικά με την επαγγελματική της υπόσταση αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα, τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα.

Σε κανένα κοριτσάκι δε θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιόν μου και για τη σχέση μου. Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους»,

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» όλα ξεκίνησαν μία μέρα πριν βρεθούν στις καλύβες τους και συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο όπου η Bρισηίδα είπες την Mυριέλλα για τη Ναυσικά ότι: «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …».

https://www.youtube.com/watch?v=FSIFKMqhXi0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This