ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣυγκίνηση προκαλεί το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Άλκης πριν δολοφονηθεί

Συγκίνηση προκαλεί το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Άλκης πριν δολοφονηθεί

«Μπαμπά μην ανησυχείς...»

Ολόκληρη η Ελλάδα υποκλίθηκε στο μεγαλείο ψυχής των γονέων του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι παρά τον πόνο τους, είχαν την δύναμη να σταθούν στο ύψος τους, δείχνοντας την ευγένεια και το ήθος τους, μέσα από τη συγχώρεση των δολοφόνων του παιδιού τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, ο πατέρας του Άλκη ανέφερε ότι δέχεται τη συγγνώμη των σκληρών χούλιγκαν που έκοψαν το νήμα της ζωής του 19χρονου γιου του: «δέχομαι τη συγγνώμη των δολοφόνων του παιδιού μου» είπε και πρόσθεσε:

Το τελευταίο μήνυμα του Άλκη

«Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του» δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας και μίλησε για τα τελευταία λόγια που του είπε ο γιος του, στέλνοντας του γραπτό μήνυμα: «Στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber: ‘Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω’. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιό μου» είπε.

Μάλιστα, ο πατέρας του Άλκη έδωσε συλλυπητήρια «συλλυπητήρια στα παιδιά που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευχαριστώντας όσους έδωσαν το παρών στον φιλικό αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, ο πατέρας του δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βρεθεί στο δικαστήριο και να ακούσει κάθε λεπτομέρεια για την επίθεση στο παιδί του.

Για ακόμα μια φορά, έστειλε ηχηρό μήνυμα για τον χαμό του Άλκη: «Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού» σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης