«Τι έγινε ρε μπ@στ@ρδ@…», φώναξαν στους τέσσερις που απολογούνται για τη δολοφονία του Άλκη

Μεταξύ των τεσσάρων και ο «Αθηναίος» - «Γενναία η στάση» του 20χρονου Αλβανού που παραδόθηκε λέει ο δικηγόρος του

Must Read

Στην 7η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν νωρίτερα (από την πλαϊνή πύλη και τρέχοντας) και εν μέσω ύβρεων, τέσσερις ακόμα κατηγορούμενοι, για να απολογηθούν για τη φονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό και στην παρέα του την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του 19χρονου.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, ο επονομαζόμενος και «Αθηναίος» τον οποίο φέρεται να υπέδειξε χθες ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος στην κατάθεση του ως τον άνθρωπο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι.

«Τι έγινε ρε μπάσταρδα, γ@μώ το αίμα σας, γ@μοπ@δα», φώναξε κάποιος από αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν τους κατηγορούμενους.

Στον εισαγγελέα ο 20χρονος Αλβανός

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 6 κατηγορούμενοι.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ο 20χρονος Αλβανός Ρότζερς Ντεμιράζι που είχε διαφύγει στη χώρα του και ο οποίος παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές.

Αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, όπως είπε και ο δικηγόρος του Παρασκευάς Σπυράτος: «Ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας. Θα πάρουμε προθεσμία, θα πάρουμε τη δικογραφία και τα επόμενα 24ωρα θα είμαστε σε θέση να καθορίσουμε την υπερασπιστική του θέση».

Σύμφωνα με τον κ. Σπυράτο, «μέσα από τις απολογίες θα έχετε μία ακριβή εικόνα των γεγονότων. Κανείς, σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε, δεν μπορεί να κρύψει τίποτα. Τα στόματα έχουν ανοίξει και ακούγονται αλήθειες. Aπό τη δική μας την πλευρά θα συντελέσουμε ώστε να αναδειχθεί η απόλυτη αλήθεια για το πώς εξελίχθηκε το περιστατικό. Πρέπει να αναζητηθούν οι λεπτομέρειες στη βούληση, τη συμμετοχή, στο αν υπήρχε ανθρωποκτόνος δράση».

Για να συμπληρώσει: «Υπάρχει υπερασπιστικά ένα ενδιαφέρον στη θέση του διότι πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, αν και θα μπορούσε να διαμείνει στη χώρα καταγωγής του και να μην τον βλέπαμε, όπως είπε και ο κ. Κούγιας. Για να έκανε αυτό το βήμα προς την Ελλάδα, είναι μία στάση γενναία, σε σχέση με το φορτίο που πρέπει να κουβαλήσει».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This