Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Έξι οι κατηγορούμενοι που οδηγήθηκαν στη φυλακή

Ενώπιων της ανακρίτριας θα βρεθούν αύριο οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες

Must Read

Από τους δέκα συνολικά συλληφθέντες που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, οι έξι προφυλακίστηκαν, καθώς ακόμη τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Αύριο, Παρασκευή 11/2, την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης θα περάσουν και οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες για το φονικό επεισόδιο, οι οποίοι και αναμένεται να έχουν την ίδια τύχη. Νωρίτερα σήμερα, μετά από μαραθώνιες απολογίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας «έδειξαν» ομόφωνα το δρόμο για τη φυλακή σε τρεις ακόμη νεαρούς, ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, όλοι τους Έλληνες.

Θυμίζουμε πως ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα, παραδόθηκε σήμερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This