Παραδόθηκε ο 20χρονος Αλβανός φυγάς που εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη

Είχε διαφύγει μαζί με τον πατέρα του και την γιαγιά του - Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Must Read

Παραδόθηκε στις αρχές ο 20χρονος Αλβανός φυγάς, ο οποίος που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος σε βάρους του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς και συνελήφθη. Άμεσα ξεκινά η διαδικασία για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης διέφυγε στην Αλβανία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μαζί με τον πατέρα και την γιαγιά του. Έφτασαν στη γειτονική χώρα περνώντας από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής. Συνολικά 8 μέρες μετά δολοφονία του 19χρονου, ο φυγάς αναγκάστηκε να παραδοθεί και τελικά συνελήφθη από Αλβανούς αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είναι οργανωμένος οπαδός και παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης με πλούσια δράση σε επιθέσεις. Μάλιστα, βρισκόταν στην ίδια ομάδα κρούσης μαζί με τον 23χρονο ομοεθνή του (που βρίσκεται ανάμεσα στους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη), όταν το 2019 είχαν επιτεθεί σε δύο άτομα στην περιοχή Χαριλάου.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Παρασκευάς Σπυράτος, δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ότι έχει μιλήσει με τον 20χρονο και ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα ζητήσει να εκδοθεί στη χώρα μας.

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών αρχών. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθεί η διαδικασία εκδόσεώς του» δήλωσε.

«Έχει την πρόθεση να παραδοθεί στην Αλβανία, να συλληφθεί και να ακολουθηθεί η διαδικασία έκδοσης. Θα συναινέσει για να έρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει την υπόθεση. Κατάλαβε ότι είναι μονόδρομος να αντιμετωπίσει την υπόθεση. Έχει επιχειρήματα και δεν είναι ο δολοφόνος του ΄Άλκη. Επέβαινε το μοιραίο βράδυ στο λευκό αυτοκίνητο, το Citroen» δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο Ethnos.gr.

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This