Το CNN θα σταματήσει να εκπέμπει στη Ρωσία

Must Read

Εκπρόσωπος του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου CNN δήλωσε ότι θα σταματήσει να εκπέμπει στη Ρωσία, «ενώ συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση και τα επόμενα βήματά μας να προχωρήσουμε», πρόσθεσε, σύμφωνα με το Reuters.

Εν τω μεταξύ, το Bloomberg News είπε ότι θα αναστείλει προσωρινά την εργασία των δημοσιογράφων του εντός της Ρωσίας ως απάντηση στον νέο νόμο που ψήφισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος λέει ότι «ποινικοποιεί το ανεξάρτητο ρεπορτάζ στη χώρα».

«Με μεγάλη λύπη αποφασίσαμε να αναστείλουμε προσωρινά τη συγκέντρωση ειδήσεων στη Ρωσία», δήλωσε ο John Micklethwait, αρχισυντάκτης του Bloomberg. «Η αλλαγή στον ποινικό κώδικα, η οποία φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει οποιονδήποτε ανεξάρτητο ρεπόρτερ σε εγκληματία καθαρά από συνεισφορά, καθιστά αδύνατη τη συνέχιση οποιασδήποτε ομοιότητας κανονικής δημοσιογραφίας εντός της χώρας».

Το BBC ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι θα σταματήσει προσωρινά τη λειτουργία ειδήσεων στη Ρωσία λόγω του νέου νόμου, όπως και η Canadian Broadcasting Corp.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This