«Υποβόσκει κάποια ψυχολογική κατάσταση»… Η υπερασπιστική γραμμή του μακελάρη της Ανδραβίδας

Απολογείται από το πρωί ο 60χρονος που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό

Must Read

Στο δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας βρίσκεται από τις 11:00 ο Διονύσης Β., ο οποίος συνελήφθη και κρατείται για την δολοφονία τεσσάρων μελών της οικογένειας Κλότσι στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα την περασμένη Τετάρτη.

Εισαγγελέας και Ανακριτής αναμένεται να αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση και την προφυλάκιση του 60χρονου μακελάρη, ο οποίος χωρίς δισταγμό πυροβόλησε τον Αρμάντο και τη Μαρία Κλότσι και προκάλεσε ασφυξία στα δύο παιδάκια τους, ενάμισι και τριών ετών. Κάτι που λέει πως… δεν θυμάται.

Ο Διονύσης Β. έφτασε το πρωί στα δικαστήρια φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, κουκούλα και μάσκα και έχοντας σκυμμένο κεφάλι. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον τράβηξαν γρήγορα μέσα στο κτήριο για να προλάβουν τυχόν έκτροπα.

Ο δικηγόρος του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο ως συνήγορος υπεράσπισης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολίασε ότι ο πελάτης του «δεν θυμάται τίποτα, αυτή είναι η αναφορά του και στην προανάκριση» και έκανε λόγο για ένα «ειδεχθές έγκλημα που δεν το συναντάμε συχνά».

Όπως είπε φτιάχνοντας την υπερασπιστική γραμμή του μακελάρη, «υποβόσκει κάποια ψυχολογική κατάσταση», για την οποία όμως δεν είπε σε λεπτομέρειες προσθέτοντας ότι «αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί»…

Όσο για το κίνητρο αυτού του φρικτού εγκλήματος, ο κ.Ανδριόπουλος επεσήμανε: «Δεν είναι τα 1.000 ευρώ (σ.σ. των οφειλόμενων ενοικίων), δεν υπάρχει αιτία που να δικαιολογεί αφαίρεση ζωής. Είναι πιο σύνθετη διαδικασία που τον οδήγησε, κάτι που θα το μάθετε μετά την απολογία του».

Είχε βοήθεια;

Οι Αρχές φέρεται να ερευνούν έναν Πατρινό, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι βοήθησε τον 60χρονο να διαφύγει αρχικά της σύλληψης. Αν επιβεβαιωθούν, τότε ο Πατρινός θα κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Μετά την τετραπλή δολοφονία, ο μακελάρης είχε κοιμηθεί σε ένα παλιό σκάφος κοντά στο καρνάγιο στην περιοχή της μαρίνας. Εκεί βρέθηκαν κάποιες κουβέρτες αλλά και φαγητό και νερό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This