«Ντροπή»! Σπαρακτικό ξέσπασμα της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη νέα διακοπή της δίκης

Σημερινός «φταίχτης» της διακοπής για τις 15 Μαρτίου ο κορωνοϊός...

Must Read

Σε μια ακόμη διακοπή, αυτή τη φορά για τις 15 Μαρτίου, οδηγήθηκε η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Σήμερα ο λόγος ήταν ο κορωνοϊός

Μια από τις ενόρκους του Μικτό Ορκωτό Εφετείο ήταν η ασθενής, αλλά και ο συνήγορος του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου δήλωσε επίσης θετικός στον κορωνοϊό.

Η δεύτερη φορά που η διαδικασία ενώπιον του ΜΟΕ δεν προχώρησε προκάλεσε τη σφοδρότατη αντίδραση της μητέρας της Ελένης Τοπαλουδη, Κούλας Αρμουτίδου, η οποία ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει «ντροπή, ντροπή» προς την έδρα.

Η πρώτη συνεδρίαση είχε οριστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, αλλά ο συνήγορος του ενός εκ των κατηγορουμένων υπέβαλε αίτημα διακοπής προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία. Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα, πυροδοτώντας και τότε την αντίδραση της οικογένειας Τοπαλούδη.

Παρούσες και σήμερα στο δικαστήριο για συμπαράσταση στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Λέσβο από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η κ. Κρεμαστιώτη μάλιστα αντέδρασε επίσης έντονα όταν άκουσε την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελική λειτουργό να της λέει: «Τι θέλετε δηλαδή; Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

Εκνευρισμό είχε προκαλέσει νωρίτερα στη μητέρα του θύματος και ο κατηγορούμενος ελληνικής καταγωγής, επειδή, καθήμενος στο εδώλιο, όπως σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων, βρίσκεται στο ύψος των δικαστών.

Η κ.Αρμουτίδου φώναζε: «Δεν μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ, η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Διαβάστε ακόμα: Ατέλειωτος εφιάλτης: Θύματα τροχαίου οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This