ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Ντροπή»! Σπαρακτικό ξέσπασμα της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη νέα διακοπή της δίκης

«Ντροπή»! Σπαρακτικό ξέσπασμα της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη νέα διακοπή της δίκης

Σημερινός «φταίχτης» της διακοπής για τις 15 Μαρτίου ο κορωνοϊός...

Σε μια ακόμη διακοπή, αυτή τη φορά για τις 15 Μαρτίου, οδηγήθηκε η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Σήμερα ο λόγος ήταν ο κορωνοϊός

Μια από τις ενόρκους του Μικτό Ορκωτό Εφετείο ήταν η ασθενής, αλλά και ο συνήγορος του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου δήλωσε επίσης θετικός στον κορωνοϊό.

Η δεύτερη φορά που η διαδικασία ενώπιον του ΜΟΕ δεν προχώρησε προκάλεσε τη σφοδρότατη αντίδραση της μητέρας της Ελένης Τοπαλουδη, Κούλας Αρμουτίδου, η οποία ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει «ντροπή, ντροπή» προς την έδρα.

Η πρώτη συνεδρίαση είχε οριστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, αλλά ο συνήγορος του ενός εκ των κατηγορουμένων υπέβαλε αίτημα διακοπής προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία. Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα, πυροδοτώντας και τότε την αντίδραση της οικογένειας Τοπαλούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρούσες και σήμερα στο δικαστήριο για συμπαράσταση στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Λέσβο από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η κ. Κρεμαστιώτη μάλιστα αντέδρασε επίσης έντονα όταν άκουσε την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελική λειτουργό να της λέει: «Τι θέλετε δηλαδή; Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

Εκνευρισμό είχε προκαλέσει νωρίτερα στη μητέρα του θύματος και ο κατηγορούμενος ελληνικής καταγωγής, επειδή, καθήμενος στο εδώλιο, όπως σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων, βρίσκεται στο ύψος των δικαστών.

Η κ.Αρμουτίδου φώναζε: «Δεν μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ, η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Διαβάστε ακόμα: Ατέλειωτος εφιάλτης: Θύματα τροχαίου οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άννα βάστα γερά

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης