Με πρόβλημα στον «άσο» ο Άγιαξ

Must Read

Ο βασικός τερματοφύλακας του Άγιαξ Ρέμκο Πάσφερ είναι τραυματίας, ο αντικαταστάτης του Ανρέ Ονάνα από το Καμερούν δεν είναι σταθερός. Προέρχεται άλλωστε από μακροχρόνια απουσία λόγω τιμωρίας (χρήση απαγορευμένων ουσιών). Στα δύο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα έχει δεχτεί συνολικά τέσσερα γκολ (από δύο σε κάθε αγώνα). Αντίθετα την εστία της Μπενφίκα υπερασπίζει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που είναι… λίρα εκατό Η αποψινή ρεβάνς στο Άμστερνταμ (ώρα 22.00) παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο (2-2). Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν φαβορί τους Ολλανδούς για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Αλβαρεζ, Τίμπερ στον Αγιαξ και οι βασικότατοι Ράφα Σίλβα, Γκριμάλντο, Ζοάο Μάριο, Οταμέντι, Βάιγκλ και Γιάρεμτσουκ για την Μπενφίκα.

Μόλις μια ήττα έχει υποστεί ο Αγιαξ στις 8 αναμετρήσεις του με την Μπενφίκα (4-3-1).

Η Μπενφίκα έχει κερδίσει μόλις ένα ματς αστις τελευταίες 10 επισκέψεις της στην Ολλανδία. ¨Εχει ακόμα έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες απέναντι σε Ολλανδικές ομάδες.

Και τα τρία εντός έδρας ματς που έδωσε φέτος στη διοργάνωση, έχει κερδίσει ο Άγιαξ. Εάν κερδίσει κι απόψε θα είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει. Τον Μάρτιο του μακρινού 1996 είχε 7 σερί εντός έδρας νίκες.

Ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στον πρώτο αγώνα, σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης για λογαριασμό της Μπενφίκα. Ο τελευταίος Ουκρανός παίκτης που σκόραρε σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ήταν ο Αντρί Σεφτσένκο με την Μίλαν τον Απρίλιο του 2005.

Ο Ισπανός διαιτητής Ντελ Θέρο Γκράντε, μπορεί να είναι 46 χρόνων, αλλά δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα της Μπενφίκα. Αντίθετα έχει «σφυρίξει» σε τέσσερα ματς του «Αίαντα» στα οπία έχει 1 νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This