Η Ευρώπη στα… κίτρινα!

Must Read

«Κίτρινος πυρετός» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βιγιαρεάλ, η ομάδα με το προσωνυμιών «κίτρινα υποβρύχια» όχι σημείωσε θριαμβευτική πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλα σκόραρε τρεις φορές σε 12′ λεπτά (78′ έως 90′) στο Τορίνο σκορπίζοντας στους… πέντε ανέμους τα όνειρα της Γιουβέντους για πρόκριση μετά το 1-1 στο πρώτο ματς στην Ισπανία.

Ο Ρούλι, ο τερμτοφύλακας της Βιγιαρεάλ αφού «καθάρισε» τις φάσεις της Γιουβέντους που στο 21′ είχε δοκάρι με τον Βλάχοβιτς, κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Η είσοδος στον αγώνα του Μορένο στο 74′ άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 78′ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι (ανατροπή του Κοκλέν από τον Ρουγκάνι), στο 85′ ο Πάου Τόρες με προβολή «έγραψε» το 2-0, για να κλείσει το σκορ στο 90′ με ένα ακόμα πέναλτι (χέρι του Ντελί) που εκτέλεσε, επίσης, εύστοχα ο Ντανζούμα.

Ακόμα και η Τσέλσι που έπαιξε με τη δεύτερη εμφάνιση, την κίτρινη, στη Γαλλία κόντρα στη Λιλ συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να κερδίζει τη συγκεκριμένη ομάδα. Μπορεί να δέχτηκε γκολ, αλλά με ανατροπή έφθασε τη νίκη (2-1). Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Στο πρώτο ματς στο Λονδίνο είχε νικήσει με 2-0.

Οι Γάλλοι στο 37′ άρχισαν να ελπίζουν σε πρόκριση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιλμάζ (χέριο του Ζορζίνιο). Η χαρά τους κόπηκε μαχαίρι με το γκολ του Πούλισικ στις καθυστερήσεις του α’ ημχρόνου. Ο Αθπλικουέτα στο 71′ έβαλε τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων και υπέγραψε την πρόκριση της Τσέλσι.

Η Βιγιαρεάλ και η Τσέλσι συμπλήρωσαν την 8άδα των προημιτελικών. Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι:

Μπάγερν

Λίβερπουλ

Ρεάλ

Μάντσεστερ Σίτι

Μπενφίκα

Ατλέτικο

Τσέλσι

Βιγιαρεάλ

Την Παρασκευή στις 13.00 θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας, όχι μόνο η κλήρωση των προημιτελικών, αλλά και οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This