Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κρατήσουν όρθια την Τσέλσι

Must Read

Η Τσέλσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται χωρίς διοίκηση και κυρίως χωρίς χρήματα, κάτι που δεν έλειψε ποτέ την εποχή Αμπράμοβιτς. Τώρα με τις κυρώσεις η κατάσταση αλλάζει δραματικά. Μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ του οποίου είναι κάτοχος ίσως προσελκύσει κάποιο σοβαρό επενδυτή. Στον αποψινό (ώρα 22.00) αγώνα στην έδρα της Λιλ οι Λονδρέζοι έχουΝ το αβαντάζ της νίκης 2-0 στο πρώτο ματς.

Ο Κάι Χάβερτς είναι το βαρόμετρο της Τσέλσι. Όταν σκοράρει δεν χάνει. Ο Γερμανός επιθετικός έχει σημειώσει 14 γκολ με τους Λονδρέζουν και όλα συνοδεύτηκαν από νίκη!

Η Λιλ έχει έχει χάσει και τα τρία ματς που έδωσε στο παρελθόν με την Τσέλσι. Δύο ήττες στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2019-20 και φέτος στο πρώτο ματς της φάσης των «16».

Στη φάση των ομίλων η Λιλ νίκησε μόνο σε ένα από τα τρία ματς που έδωσε στην έδρα της (1-0 τη Σάλτσμπουργκ). Στα άλλα δύο με Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ ήρθε ισόπαλη.

Άγνωστο είναι σε περίπτωση πρόκρισης της Τσέλσι τι θα γίνει με το μπόνους των 10,6 εκ. ευρώ που δίνει η ΟΥΕΦΑ. Το πιθανότερο είναι και αυτά τα χρήματα να δεσμευτούν, αφού όλα τα έσοδα είναι μπλοκαρισμένα και οι μόνες αναλήψεις που δικαιολογούνται είναι οι μισθοί του προπονητή, των ποδοσφαιριστών, των υπαλλήλων και τα έξοδα κίνησης της ομάδας (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αθλητικό υλικό κτλ.)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This