Fuel Pass: «Κράσαρε» η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης!

Τεράστια η ζήτηση για τα... ψίχουλα που πέταξε η κυβέρνηση στους πολίτες

Must Read

Σοβαρά προβλήματα παρουσίασε νωρίτερα σήμερα η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης, καθώς από ένα σημείο και μετά οι σημερινοί δικαιούχοι προσπαθούσαν μάταια να συνδεθούν, για να συμπληρώσουν την αίτησή τους.

Ως φαίνεται η τεράστια επισκεψιμότητα που είχε η πλατφόρμα vouchers.gov.gr για το Fuel Pass, από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξε, δημιούργησε υπερφόρτωση στο σύστημα, με αποτέλεσμα αυτό να μην επιτρέπει σε πολύ κόσμο να ολοκληρώσουν την αίτησή τους, παρά μόνο μετά από αρκετές προσπάθειες.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, πολίτες που επιχείρησαν να μπουν στην πλατφόρμα βραδινές ώρες, αν και διέθεταν το σωστό ΑΦΜ, το σύστημα δεν τους επέτρεπε να προχωρήσουν για την ολοκλήρωση και υποβολή της αίτησης ή τούς «πέταγε» έξω.

Θυμίζουμε ότι σε σχετικές δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου είχε τονίσει ότι μέχρι το μεσημέρι «είχαν υποβάλλει αίτηση περίπου 62.500 συμπολίτες μας», ενώ νωρίς το απόγευμα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης τουίταρε ότι «έσπασε και το φράγμα των 100.000 αιτήσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This