Η Ναυσικά επέστρεψε από το «Survivor» και πέταξε καρφιά για Τάκη, Σπύρο και Βρισηίδα

Must Read

Απασφάλισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχοντας αφήσει τον Αγιο Δομίνικο, εκτοξεύοντας τα τηλεοπτικά της βέλη, μέσω της εκπομπής «Love it», τόσο στη Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και στον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντας για τον μισθοφόρο του «Survivor» πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να μείνει στο reality!

«Προκαλεί τους πάντες και off camera, ώστε όταν βρεθούν on camera και να ξεσπάσουν! Αυτός μετά το έχει βρει πάτημα για θυματοποιηθεί» ήταν τα λόγια της για τον Καραγκούνια, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την κόντρα της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αφήνοντας αιχμές!

«Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη. Μέσα σε μία νύχτα η Βρισηίδα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει και εμένα σε εκείνη, λέγοντας πως εγώ στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή. Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα, επειδή είναι αθώα, πείστηκε εν τέλει και με ψήφισε! Ευτυχώς, έπειτα από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε συγγνώμη! Η Βρισηίδα από το πρώτο βράδυ που χωριστήκαμε ανά δυάδες και μείναμε στο ξενοδοχείο προτού μπούμε στο παιχνίδι, χωρίς να με γνωρίζει, πήγε να με κατηγορήσει στη Μυριέλλα, που ήταν φίλη μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα, ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα. Κάθεται και λέει για την προσωπική μου ζωή και με κακοχαρακτηρίζει χωρίς να με ξέρει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Παναγιωτακοπούλου!

Βέβαια, η ίδια δεν άφησε ασχολίαστο ανάμεσα σε όλα τα άλλα και το… ειδύλλιο Μαρτίκα – Βρισηίδας, λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο Σπύρος ίσως και να έχει αληθινά συναισθήματα. Ελπίζω να μην είναι κάτι που σκαρφίστηκαν για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντα ένα love story πουλάει και αρέσει» πετώντας έτσι τις… καρφάρες της!

Ματς μουτς με τον Κώστα Πηδαλάκη

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Παναγιωτακοπούλου λίγες ώρες με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης, η καλή της φίλη Μαρία Καλάβρια και άλλοι φίλοι τους της είχαν ετοιμάσει ένα μεγάλο πάρτι, με το που η πρώην παίκτρια του «Survivor» άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, όπου συζεί με τον γνωστό επιχειρηματία! Οι αγκαλιές και τα φιλιά του Πηλαδάκη έπεφταν σύννεφο, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στο Instagram στα βιντεάκια αγάπης προς τη Ναυσικά της καρδιάς του. Αυτά είναι άμα είσαι καψούρης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This