ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣοκ στον Ευαγγελισμό! Ασθενής κατήγγειλε νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση

Σοκ στον Ευαγγελισμό! Ασθενής κατήγγειλε νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση

O 22χρονος ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές

Αναστάτωση έχει προκαλέσει μια πρωτοφανής καταγγελία που έφτασε στις αστυνομικές αρχές από έναν ασθενή του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Ο νεαρός ασθενής, ο οποίος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Α.Τ. Συντάγματος και κατήγγειλε ότι ένας νοσηλευτής του νοσοκομείου του έκανε σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 22χρονου, η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Εκεί, τον προσέγγισε ένας νοσηλευτής, ο οποίος του συστήθηκε και στη συνέχεια προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, πρόκειται έναν άνδρα γύρω στα 45, με ύψος 1.75-1.80, μαύρα μαλλιά και γένια.

Ο 22χρονος ανέφερε ότι αντέδρασε, τον απώθησε και μόλις κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, μετέβη στο Α.Τ. Συντάγματος για να καταγγείλει το περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης