Ιστορίες τρέλας: Καταναλωτής καλείται να πληρώσει ΔΕΗ 900 ευρώ για σπίτι 30 τμ!

Τα 461 ευρώ είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής

Must Read

Άλλη μία καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να αναδείξει απίστευτα και παρανοϊκά περιστατικά που διαδραματίζονται καθημερινά γύρω από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το πρωτοφανές ποσό των 891 ευρώ για ένα σπιτάκι μόλις 30 τμ πρέπει να πληρώσει πολίτης για να μην του κόψουν το ρεύμα! Η ρήτρα αναπροσαρμογής αγγίζει το ποσό των 461 ευρώ! Όπως εξήγησε ο καταγγέλλων, ο λογαριασμός ρεύματος αφορά στην κόρη του η οποία είναι φοιτήτρια. «Το σπίτι είναι γύρω στα 30 τετραγωνικά. Ο λογαριασμός είναι εκκαθαριστικός. Είχα πληρώσει ξανά γύρω στα 250 ευρώ αυτό το τετράμηνο. Όταν ήρθε ο εκκαθαριστικός τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί είναι τόσο, μου είπαν ότι έτσι είναι. Μου είπαν ότι η ρήτρα είναι 461 ευρώ. Το παιδί έλειπε και 20 ημέρες διακοπές. Γύρω στα 4 χρόνια που είναι φοιτήτρια το μεγαλύτερο που έχει πληρώσει είναι 250 ευρώ εκκαθαριστικός λογαριασμός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργύρης.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στους πολίτες, δεν μπορείς να δουλεύεις όλο τον μήνα να παίρνεις ένα μισθό για να πληρώνεις το ρεύμα. Στο σπίτι που ζούμε τώρα με το άλλο μας παιδί, μας ήρθε 750 ευρώ ο λογαριασμός, που είναι και 90 τετραγωνικά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This