Σε αποθεωτική ατμόσφαιρα έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Σπανούλης, με περισσότερους από 3.000 φίλους του Άρη Betsson να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για την ομάδα.
Ο Έλληνας προπονητής προσγειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 την Κυριακή (14/06/2026), με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί να τον αποθεώνει με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα, εκφράζοντας από την πρώτη στιγμή τη στήριξή του στο νέο τεχνικό της ομάδας.
Ενθουσιασμός και μήνυμα στήριξης από τον κόσμο
Οι φίλοι του Άρη έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης προς τον Σπανούλη, ο οποίος αναλαμβάνει με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.
Σε στιγμές έντονης συγκίνησης, ορισμένοι οπαδοί τον πλησίασαν, του πέρασαν κασκόλ της ομάδας και του φώναξαν συνθήματα στήριξης, με τον ίδιο να ανταποδίδει σηκώνοντας τη γροθιά του πριν επιβιβαστεί στο όχημα που τον περίμενε.
Παρουσία Ζήση και οργανωμένα μέτρα στο αεροδρόμιο
Την ΚΑΕ Άρης Betsson εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της ομάδας και κουμπάρος του Σπανούλη, Νίκος Ζήσης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του κατά την άφιξή του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου και της αυξημένης κινητικότητας στο αεροδρόμιο, ο Σπανούλης εξήλθε από εναλλακτική έξοδο του αεροσταθμού, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.
Η επόμενη μέρα και η επίσημη παρουσίαση
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τις επόμενες ώρες και ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Σιάο, ενόψει της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο.


Στην εκδήλωση θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη από την ΚΑΕ, με τον Σιάο να τον καλωσορίζει και επίσημα στην ομάδα, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος τον εκπροσωπεί.


Ενθουσιασμός και μήνυμα στήριξης από τον κόσμο





