ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΡήτρα αναπροσαρμογής: Μάχη για να μην πάρει αναβολή η δίκη

Ρήτρα αναπροσαρμογής: Μάχη για να μην πάρει αναβολή η δίκη

Ζητούν να μη γίνει καμία διακοπή ρεύματος

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι καταναλωτικών ενώσεων και ομάδων επαγγελματιών ζητούν την μη αναβολή της συζήτησης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για το ζήτημα της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος. 

Οι δικηγόροι της ΔΕΗ ζήτησαν αναβολή της δίκης ενόψει της επικείμενης απόφασης μετά από αίτημά τους να κριθεί το ζήτημα από τον Άρειο Πάγο.

Οι δικηγόροι των καταναλωτών χαρακτηρίζουν προοσχηματικό και παρελκυστικό το αίτημα αναβολής και κυρίως ζητούν από την πλευρά της η ΔΕΗ να δεσμευτεί πως μέχρι να κριθεί η υπόθεση από το Ανώτατο Δικαστήριο δεν θα υπάρξει διακοπή ρεύματος σε κανέναν καταναλωτή.

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε καθημερινή βάση υπάρχουν δεκάδες αιτήματα διακοπής ρεύματος ακόμα και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη μητέρα με δύο ανήλικα τέκνα κατήγγειλε πως απειλούν να της κόψουν το ρεύμα στο σπίτι και την ταβέρνα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης