Γάτα δάγκωσε στο λαιμό 8χρονο παιδί και το έστειλε στο νοσοκομείο!

Πριν μερικές ημέρες, ένας άνθρωπος κατέληξε από παρόμοια επίθεση

Must Read

Στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, μεταφέρθηκε ένα ανήλικο αγόρι, έπειτα από δάγκωμα που δέχτηκε στο λαιμό από μια γάτα. Στο νοσοκομείο ο μικρός μετά τις σκηνές πανικού.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Αλικαρνασσό, την ώρα που ο 8χρονος έπαιζε. Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ. Αιμόφυρτος μετέβη στο ΠΑΓΝΗ για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και να εξετάσουν οι γιατροί τα τραύματα αφού υπήρχε ο φόβος μόλυνσης. Η γάτα πήδηξε και δάγκωσε το μικρό παιδί στο λαιμό, χωρίς εκείνο να προλάβει να αντιδράσει. Η γάτα μετά την επίθεση απομακρύνθηκε και στο σημείο επικράτησε αναστάτωση.

Να σημειωθεί ότι, πριν από μερικές ημέρες ένας ακόμα άνθρωπος κατέληξε στο νοσοκομείο, όταν δέχθηκε επίθεση από γάτες σε κεντρικότατο και πολυσύχναστο παρκάκι της πόλης. Ο άτυχος Ηρακλειώτης προσπάθησε να απωθήσει τις μαινόμενες γάτες ωστόσο πρόλαβαν και του κατάφεραν πολλαπλά δαγκώματα στο πόδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This